Tisdag

Min sista dag som ledig då och vad ska man göra? hm..  lite sugen på att baka bröd men det är ju så fint väder men det blåser ju faktiskt! :) det blir en funderare!
Jag har egentligen inte så mycket och skriva om idag..

Nu jobba onsdag och torsdag iaf och sen ledig fredag, lördag och söndag :D Det var längesen jag var ledig en helg känns det som :) Men jag slutar tidigt både onsdag och torsdag så väldigt chill vecka för på onsdag slutar jag kl 14 och på torsdag kl 13v :) och på torsdag runt 4 tror jag det var så ska jag åka på visning :)

Uj snart är det midsommar! :D och snart är det endoskopi :( men kul att få veta om jag har nå problem :)

Nå iaf veckans träning ser ut såhär:

Måndag: Styrketräning 13.00 (60 min)
Tisdag: Promenad 10.00 (30 min)
Onsdag: Simma med nette (40-45 min, 1 km)
Torsdag: Styrketräning (60 min)
Fredag: Promenad eller nåt :)
Lördag: Promenad (45 min)
Söndag: Styrketräna eller promenad där också

Sen beror ju promenaderna på hur vädret ser ut! :) Från den här dagen 29.5 -> midsommardagen 22.6 ska jag ha total godisförbud alltså ALLT socker får jag inte röra! Jag ska börja med herbalife som jag gjorde förut!

Mina måltider:

Frukost: Shake eller en halv burk kvarg med bär och frön och 2 skorpor
Lunch: 1 herbalifeshake varje dag
2 mellanmål mellan middag och lunch: 1 frukt och kvarg med bär och frön fast lite mindre än till frukost och 2 skorpor eller 1 ägg med lite kaviar på
Middag: Vanlig mat det som vi nu ska tillaga till middag men nästan inte alls pasta eller potatis och bara grönsaker och kött typ
Kvällsmål: Inget! Bara te i så fall!

Och som jag alltid gjort nu så ska jag ha 2-3 timmar mellan varje mål men absolut inte mer än 3 timmar!! Och nu ska jag försöka hålla sockret borta! Inga godis och inga chips och ingen läsk och ingen alkohol alls!! Får se hur det blir i helgen bara om det kan bli ett undantag och älsklingen ska hjälpa mig att komma ihåg det här nu så jag inte slarvar! Det ska gå! minst - 5 kg! Och inget vetemjöl! Fast förutom det som är i de 2 skorporna jag kommer äta nå få se om nya stilen kommer funka ^^

Söndag

Idag vart det också och jobba och den här helgen har faktiskt gått jätte fort! Nu är jag ledig 2 dagar! woohoo :D Jag har varit så sjukt trött hela helgen :/ har nog inte sovit ordentligt för jag höll på däcka vid typ halv 7 igår och nu också ikväll känns det som jag ska däcka vilken sekund som helst! Det skulle vara kul och fara till stan men om jag är såhär trött kommer jag bara vara tråkig och osocial och det vill jag inte :/ Tror jag blir hemma ikväll också och vilar! Det känns behövligt! :) Wiii har fått lite färg och det känns som jag börjar gå åt andra hållet med det här med att bli smalare och få muskler :/ hmm.. Det måste vi jobba mer på!

Har bara varit lat den här veckan!

Jag hoppas och ber om att du kommer bli frisk! Verkligen! När du ringde idag kände jag som en klump i halsen och hur tårarna ville börja komma! Jag hoppas det inte blir värre och att dom kommer på något som kan hjälpa dig! Jag älskar dig massa mycket och det kommer jag alltid göra! Du har alltid en del av mitt hjärta gumman! <3

Lördag

En dag jobb över och bara en kvar till 2 dagar ledigt! :) Om det blir sol på måndag ska jag nog sola lite till :) Benen och magen och ryggen är just nu osolade :)

Tisdag ska jag se om jag tar mig till båten i lumparland och grejjar på den för mig själv :) Eftersom jag jobbar alla helger så måste jag fara ut själv på vardagarna när jag är ledig och fixa på den men det funkar också bara det är fint väder :)

Nå på tal om annat! Igår var det trevligt :D Älsklingen skjutsade mig till cola så satt jag där med trevligt folk och han for själv till micke och drack en öl och pratade skit :) Sen bar hela gäget av mot äventysgolfen och satt där en stund och där var redan lite annat folk man kände :) Sen skjutsade jag på basse, julia och anne till julia med basses bil för att hämta kubb och sen for vi vidare hem till tobbe för basse skulle byta kläder och sen kom tobbe med på en tur tillbaka till golfen och de skulle traska vidare därifrån till lilla holmen för att spela kubb och ja ta lite mer då och sen skulle de till gnisten men jag for redan hem vid 10 tiden när de skulle bege sig till lilla holmen för jag hade ju jobb dagen efter :) Så samma gäller för mig idag och nästa helg LEDIG! Kändes som längesen ^^ Men det var kul igår och hoppas på att få roligt hela sommaren! :D

Ikväll får vi se hur vi gör btw! Jag var nyss ute och solade och det är sååå skönt! :)

Torsdag

Då är det snart helg och imorgon börjar jag jobba och jobbar då hela helgen :/

Igår var jag ute och solade i 3 timmar men inte fick man mycket färg för det heller så ska ligga och pressa idag med :P Meeen först ska jag till banken och betala in pengar till utbildningen :D nice!

Jag var också och åkte bil med älskling kanske sådär en halv timme :) Sen for vi vidare till golfen där bla nette, alexandra, robin, basse, jonas, tobbe och cola var :) Vi satt där och chilla en stund och sen for jag och benjamin hem för att kolla på scrubs och sova :)

Idag ska jag som sagt ligga och pressa i solen men först till banken och sen gymma och sen sola :) fattar inte hur folk får färg direkt som bara ligger en dag i solen medans jag måste kämpa för det! sååå orättvist! :'( :) Fast igår när jag solade så var solen i moln lite nu och då så det vart lite varierande solning! ;)

Btw så var jag och köpte min efterlängtade rosa fleece idag från byggis! Såå härligt skön och den ska användas mycket!

Ikväll blir det att umgås med linda! <3 IloveIt! :D

Onsdag

Idag har jag en ledig dag! Skönt! Har jobbat 6 dagar på rad nu men det är ingen big deal :) I helgen blir det att jobba och sen ledig måndag och tisdag :) sen jobbar jag 2 dagar åt gången och ledig 2 dagar åt gången och det känns som ett skönt schema :)

Jag har börjat med en ny frukost: Kvarg med torkade tranbär, linfrön och nammi vad gott det var! Och sen fullkornsskorpor till det! Igår var det spinning som gällde och jag hade träningsvärk :/ men det gick! Han ska köra ett spinningpass till innan sommarn nästa vecka och det ska jag absolut gå på! :D

Nu är det sommar! Låg ute och solade i den enormt bekväma solstolen och läste på muskler och jag börjar bli nervös! Fick mina pengar till utbildningen igår och nu ska jag bara lämna in dem! uhhh... nervöst!
Ihhhh jag fick lite färg från igår mne det är så lite så det är knappt något och nämna! En heldags solning ska jag göra idag så hoppas på mera färg! :D

Ikväll blir det och grejja på båten! Jag får ta och vara social i helgen iatället! :) Efter jobbet vill säga ^^

Måndag

Jag kände för en ny blogg så jag gjorde en ny och tänker nog ta bort min gamla! Den var så deppig! Nu är det sommar så bort med det deppiga och från och med nu in med nya glada mig! :D

Jaa då är det måndag och den här veckan har jag ganska så bokat in lite träning! Blir inget simmande med nette men det får vänta en vecka! :)

Veckans schema:

Måndag: HIT (High Intensive Training) 50 minuter (16.00 - 16.50)
Tisdag: Spinning 60 minuter (19.00 - 20.00)
Onsdag: Fixa på båten (Kanske) LEDIG!
Torsdag: Prommenera eller styrketräna (Inte bestämt mig ännu) LEDIG!
Fredag: Promenad 30 eller 45 minuter (Kanske lite jogg)
Lördag: Jobba hela dagen
Söndag: Jobba hela dagen

Så man får se om jag håller mig till det här :) Och hoppas på fint väder då det är promenad som gäller! Har ju bara slappat hela förra veckan :/ ooops... :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0