Lördag

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen :) Meeen det har ju då inte hänt så jätte mycket. Midsommar då iaf, var ju helt ok men har haft roligare midsommar och alla var liksom lite trötta och så och sen var det fel människor i  närheten som drog ner på stämningen :/
 
Nu har jag iaf "Semester", det är sista veckan nästa vecka :/ har gått otroligt fort :( Meen ska nog bli kul och jobba iaf :)
 
Annars på mina lediga dagar har jag bara träffat fina människor som jag umgåtts med och nästan bara olika personer varje gång men inte alltid :)
 
Igår var jag t.ex med Jojji och nette och det var kul :) Och idag var jag med Joanna halv 12 så fika vi på bagarstugan ^^ och om en halvtimma nu ska jag på bröllop :) spännande! Älsklingen for till kevin och ja igår hade vi middag med kevin och hans tjej och det var trevligt! Riktigt fin middag med entrecote och potatisgratäng! Men ja på bröllopet blir jag bara på vigseln för har bara ätit en halva vitt bröd och nu äter jag 2 dl kokt ris med hönsbuljong och får inte äta så mkt mer idag :/ Och jag springer på toa hela tiden och det känns jobbigt :/ Känns ju inte så bra om jag inte får äta något på bröllopet så ska jag liksom sitta där och titta när alla andra äter.. boooring men det är otur för det skulle varit roligt och varit på festen :/ Och laxermedel ska jag dricka :/ usch! Kommer inte vara en rolig helg för imorrn måste jag vara helt utan mat :/ det enda jag liksom får sätta i mig så är gulsaft och vatten och det är ju inte världens roligaste :( Men men på måndag är allt över då jag kommer bli drogad kl 11 på morron och vara ´drogad hela dagen och inte få köra bil :/ ska ju göra koloskopi och jag är så nyfiken :P
 
nej nu måste jag göra mig helt klar!

Söndag

Japp då är sista helgen över som jag jobbat och nu tar vi ledigt i en dag :) Imorrn har jag fullt upp som alltid när jag är ledig :/ Först gå till jobbet och hämta cykeln för jag lämnade den där för att det regnade så fick älsk hämta mig ^^ och sen ska jag vara på jobbet en stund och visa lite herbalife produkter! :) Sen ska jag till mormor för har inte hälsat på henne på länge! Så dags för det imorrn! Jag ska ringa prev också för ska på gynundersökning :/ Skulle egentligen varit i maj men ja :) och sen behöver jag nytt recept!

Alltså min vecka ser ut såhär:

Måndag: Jobbet -> Mormor -> Prev? -> Handla -> Sjösätta båten i lumparland (Sen har hela lediga dagen gått)
Tisdag: Jobba 07.00-14.00 -> Tror jag hade något planerat men vad? Annars höra om Ellen är ledig! :)
Onsdag: Jobba 12.00-18.00 -> Handla mat inför midsommar för alla kommer säkert handla på torsdagen!
Torsdag: Jag och Anne ska packa i allt i båten så det bara är och fara kl. 16.00 ska vi satsa på! :D SEMESTERN PÅ 2 VECKOR BÖRJAR HÄR OCH SLUTAR 8 augusti! :D
Fredag: MIDSOMMARAFTON och mer behöver jag inte säga! xD
Lördag: Midsommardagen = FÖGLÖ!
Söndag: Ja ni kan ju gissa vad jag kommer göra då! ^^

Btw så var det riktigt kul att träffa anne och cola igår kväll och ja har ju inte träffat anne på jätte länge så det var kul! :) Vi planerade midsommar lite! :) Ankomsten dit iaf :D

Min kropp är knäpp :S Hade stegring idag och har varit helt död men nu är den borta och jag är helt ok men lite trött ännu! :S WEIRD! (Vet inte om det stavas så xD)

fyfyfyfy! Har ätit skit heeeela veckan! :O holis! Vågen visade att jag gått upp 2 kilo! :O Sååå mkt har jag ju inte ätit :'( Nu blir det mer herbalife än vanligt! Ersätter både frukost och lunch istället för bara lunchen för nu ska det bort igen! Och inget mer den här veckan för på midsommar blire skit mat ^^ och heeela helgen!

Lördag

ajaj nu har jag varit dålig på att skriva igen! Kanske beror på att jag varit så tröttish! :/ Har inte orkat med någgå knappt facebookat och då är det illailla! :/ :) Nå snart semester iaf och då får jag vila ut mig!

Sorry alla mina kära vänner om jag inte haft så mkt tid med er just nu men vi har båten och sånt så men snart snart så kommer jag ha mera tid för er!! I promise!

Nå i torsdags så slutade jag kl 13.00 och det var skönt! Då passade jag på att umgås med ellen och vi gick ut och gå och åt mackor och bara pratade och det var härligt! Ska träffas igen något! Kul och trevlig tjej lugi har hittat! :) Sen på kvällen så umgicks jag och älsklingen med jimmy och vi lagade middag ihop och det vart grillat! mums!

Sen i fredags så slutade jag kl. 16.00! Och jag skulle ha möhippa med några tjejer till för emma som ska gifta sig den 30 juni så då får man fara på bröllop :) Jag måsta ta med alla kläder och sånt jag skulle ha på mig till jobbet för jag hann inte hem emellan för vi skulle vara på lotsstugan kl 17.00! Men det gick bra och möhippan var jätte kul!!!



Den här tjejen hade vi möhippa för! Gullig tjej det här! <3



I den här beach buggyn eller hur man skriver så hämtades hon i! Ur kul var det och åka den! :D Garva så mkt så jag nästan pissa ner mig när emma körde och bromsarna inte funka som dom skulle och vi kom i en kurva och emma kommer i full fart och jag trodde vi skulle hamna i diket! haha skrik och garv! xD



Den här dubbeldäckarbussen åkte vi och vi satt ju högst upp förstås! Vi drack skumpa och firade vår lilla prinsessa! Vi åkte massamassamassa varv runt stan och folk bara tuta och vinka! Det var en så jäkla awesome kväll! Jag har inte haft sådär kul på lääänge! :D  Man kan inte ha annat än kul med de här brudarna måste jag säga! :) Den här kvällen kommer jag aldrig glömma iaf och det tror jag alla av oss som var med kommer minnas och särskilt emma! :)

Ja så var det helg och som vanligt måste jag jobba :/ Cola och anne ska vi träffa ikväll! :D vet dock inte när för jag ska lägga mig ganska tidigt om jag ska ork upp imorrn och jobba! :) På måndag ledig iaf och sen jobba tisdag och onsdag och sen leeedig i 2 veckor awesome!!! :D har all tid i världen och umgås med mina underbara chompisar!



Tisdag

Enda lediga dagen den här veckan har jag imorrn :D vilket innebär: Lunch med nette! :) Och sen ska jag och göra en liiiten rolig sak :D wiiihiii!

Just nu är jag trötttrötttrötttrött!!! Har stått i 2,5 timme och vaxat och vaxat och vaxat båten! Nu kan jag pusta ut och vara nöjd men tyvärr en hemma kväll igen! Tar på när man först jobbar arslet av sig och sen ska man och slita med båten! jobbigtjobbigt!

Nå kan umgås mycket mera efter båten blivit sjösatt! och det är skönt för börjar sakna alla gulliga vänner! Ska ju som sagt träffa nette imorrn men inte så länge tyvärr men men kul och ses iaf! :) På torsdag ska jag vara med ellen :D asså lugis ellen :) ska bli skööj :P

Måndag

Nu var det faktiskt ett tag sen jag skrev! Känns det som iaf! Heeela veckan har jag fullt schema! Ska träffa olika människor olika dagar och fixa på båten vissa dagar och sen ska man ju jobba hela veckan också förutom på onsdag men det blir som att jobba för ska försöka komma mig ut till båten! mycket mycket!
Börjar liksom 7 idag och imorrn så man var något trött av att stiga upp kl 6 :/ det är ju en viss person som stör min sömn!! :@ Jag måste säga till om det idag! Man måste respektera andra om man inte bor själv! Man kan inte värma middag åt sig efter kl 10!! När jag ska upp kl 6 och jag fick inte sova dagen före heller så man var ju jätte trött igår! Eller har varit trött hela helgen för ha verkligen inte sovit något alls i helgen :( usch!

Vi fixade på båten igår kväll också och gjorde hål för rutorna och sen bjöd mamma på middag och vi for hem till 9 och då satt vi till kvart i 10 och skrev packningslista till midsommar :) ihhh vad jag längtar! :P
Vi skulle även ha fixat på båten i fredags men benjamin tyckte hellre att han skulle spela med cola så det vart ju inget och det fick jag liksom reda på jätte sent! kul! Så jag var grinig hela kvällen så jag orkade inte fara och vara med någon för jag skulle väl bara ha gjort alla på dåligt humör när jag själv var det så det fick bli en cider i handen och musik ute i solen till kl 9 och sen en film med choklad och sen sova! Så hela helgen har jag tagit det lugnt för jag har inte orkat gjort något eller farit någonstans! Ikväll igen sa han att vi skulle till båten så jag hoppas på det! :)

Btw så har jag börjat cykla på morgonen! Så jäkla skönt! De som inte redan gör det måste pröva! Man blir piggare och man hinner fundera lite under tiden man cyklar och slappna av med musik i öronen! Verkligen värt! Man får liksom dagsmotionen också så man behöver ju bara cykla till jobbet så har man bränt till räckligt med kalorier, jag bränner ca 200 kalorier per dag jag cyklar till jobbet och det är ca 3 km ena vägen så på hela dagen är det 6 km jag har cyklat! :) Och tänk vad jag sparar bensin :D

Torsdag

Ledig dag idag! Den bestod av: storstädning, bakning av småkakor! :P Ska göra oss av med 2 fotöljer och 1 tjocktv så få se hur vi lyckas med det! :) Mycket renare och finare här hemma nu! i like it! :)
Ja det är väl det som hänt idag! ;) Var och kollade till älsklingen när dom drog upp en segelbåt i luften för att laga propellern och det var intressant :) Nu är hans pappa här så vi blir inte och göra något speciellt ikväll och vi måste ju få båten klar snart tycker jag! :/ :) Jobbar ju liksom 2 helger nu och ja sen är det midsommar :O Den måste vara i sjön nästa vecka :O brottombrottom! Det ordnar sig! :)

Onsdag

Just kommit hem från en cykeltur till Sarah :) ca 4 km hem till henne från mig så dagens motion: 8 km cykel (om man räknar tur och retur ^^) + att vi gick ut och gå och det var också ca 4 km! förbrännt ca 400 kalorier idag :D
Nu kan jag soffhänga, alltså veckans motion:

Måndag: Promenad, ca 4 km 40 min ( ca 181 kalorier)
Tisdag: Promenad, ca 3,5 km 30 min (ca 190 kalorier)
Onsdag: Cykla ca 3,6 km ca 10 min ( ca 107 kalorier)
Promenad ca 3,8 km ca 35 min ( ca 197 kalorier)
Cykla ca 3,6 km ca 13 min ( ca 100 kalorier) Gick lite segare på hemvägen ^^
Torsdag: Simma med nette och det brukar bli 1 km :)
Fredag: Promenad? eller vila
Lördag och söndag: Promenad? eller vila har inte riktigt bestämt :)
 

Tisdag

Idag slutade jag klockan ett och det var skönt! Efter jobbet tog jag en lååång fika med Johanna och guuudars har ju inte sett människan på flera månader och det var askul! :D Vi for till albin och delade på en pizza som var jätte god och satt där i typ 3 timmar och bara snacka och det var så kul och ja vi måste ses snart igen! :) vinkväll eller något bestämde vi och ha kul bara! :)

Det var ju kul i helgen också med nette och det var riktigt kul och inte vara på samma ställe hela tiden utan först va vi hos henne och locka hennes hår och drack lite och sen ringa skjuts och vi for till basse och sen var vi där till sådär en kl 9 och sen vidare till lugi och de drog till arken men inte jag men ändå det var kul och fara runt lite och inte alltid vara på samma plats :) Det var awesome!

Jag hade ett litet samtal med en viss person och ja sen kom en till person in i snacket och jag vart och tänka till att jag kan inte ha det såhär :/ Jag måste tänka på mig själv också att jag har det bra!

Sen var det ju det här med att... vem är ens riktiga vänner? Jag är förvirrad och vet inte vem jag kan lita på längre, jo vissa men ja det är förvirrande ändå.. liksom vem är mina riktiga vänner och vem lodsas bara? Det är en fråga jag skulle vilja ha svar på! Jag funderar och funderar och jag borde inte tro att alla människor går och lita på för jag tror ju att alla kan va snälla men jag har helt fel syn på folk och det ska jag ändra på! Nu ska jag tänka ut vem jag kan ha förtroende för och vem som fejkar! Vem som verkligen finns där för mig och bryr sig och hör av sig!

Snart leeedig 2 veckor!! :D woohoo!

Fredag

Nu är jag ledig fredag, lördag och söndag niiice :) Men inte så nice med inlindad hand :/ Såklart är det ju alltid något som händer mig och jag "lekte" med lite glas igår när jag skulle diska och det gav sina resultat :/ Har aldrig varit med om värre och jises vad det kom blod :O mängder och jag i paniken ringde benjamin som kom och lindade in handen i handuk och sen raka vägen till apoteket och sen hem och plåstra om! Vilket äventyr men jag vill gärna inte ha det gjort! Den gör inte lika ont idag iaf och tur är det! Man kände hela kvällen en tår i varje öga så ont såren gjorde :/ not good! :/ nå får hoppas på läkning över helgen :)

Just ätit en shake eller ja druckit :) Ska snart göra 100 situps så har jag dem gjorda, har gjort det varje dag nu i ca 2 månader och resultaten växer :) Varje gång jag varit ledig har jag aldrig sovit längre än till 8, halv 9 och det ska jag göra idag och ja det vart nu halv 10 men lite längre iaf men i helgen ska jag nog sova ut! Ahh känns konstigt och vara ledig en helg :)

Igår iaf så skulle jag och nette simma men såklart som alla gånger så fick jag mens :S snart börjar jag faktiskt tro att den ska veta när jag ska simma :D nå vi gick en promenad istället :P Idag ska jag prata med jimmy och vi ska köpa student present åt selinda och imorrn blir det student kalas med tårta och älsklingen ville inte komma med inte ens fast jag sa att det skulle bli smörgåstårta :) Då sa han en så jätte gullig sak åt mig som gjorde mig jätte glad och jag vart rörd i hela kroppen! Han sa: Jag har aldrig smakat någon godare smörgåstårta än den du lagar och då har jag smakat många så jag tycker inte om någon annan än din! naaw! gulle vad jag vart glad! Det är faktiskt inte ofta jag får beröm för något eller inte många som säger något så man blir ju jätte glad sen när det händer men han gjorde min dag! :)
 
ojoj vart ett långt inlägg det här! Ska fundera på om jag ska dricka med nette imorrn och planera min helg! :D men nu kommer älsklingen hem och äter lunch och då ska jag inte sitta här :)


RSS 2.0